ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

HYDRAULIC HELLAS

H εταιρία “HYDRAULIC HELLAS” – Δ. Θ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε . έχει σκοπό την αντιπροσώπευση οίκων εξωτερικού με διαφόρων τύπων ρακόρ, ελαστικών σωλήνων υψηλής πίεσης και η εμπορία αυτών με στόχο τη στήριξη & εξυπηρέτηση του βιομηχανικού κλάδου.

Η εταιρία είναι στελεχωμένη σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων της με εξειδικευμένο προσωπικό.
Βασική μας προτεραιότητα είναι το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων μας & των υπηρεσιών μας εφαρμόζοντας αυστηρά τις απαιτήσεις του EN ISO 9001:2015.

Όλοι μας οι προμηθευτές-συνεργάτες διαθέτουν υψηλά ποιοτικά επίπεδα & είναι πιστοποιημένοι από Germany-Lloyds & Bureau Veritas. Η ποιότητα-αξιοπιστία-ικανοποίηση είναι τα χαρακτηριστικά μας.

ΕΔΡΑ

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις – γραφεία της HYDRAULIC HELLAS βρίσκονται σε ιδιόκτητο κτίριο.
Διεύθ.: Σπύρου Πάτση 69, Αθήνα 118 55
Τηλ.: 210 3466539 – 210 3458603
Fax: 210 3474487
Email: hydrauli@otenet.gr

Είμαστε...

Η HYDRAULIC HELLAS ιδρύθηκε το 1977 με σκοπό την πώληση μεταλλικών & ελαστικών σωλήνων & ρακόρ υψηλής πίεσης.

Είμαστε κορυφαίος διανομέας των μεγαλύτερων οίκων εξωτερικού και προμηθεύουμε τμήματα της αγοράς, όπως βιομηχανία, ναυπηγεία, συσκευασία κτλ.

Γιατί Εμάς;

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, με τεράστια γνώση και έντονη συμμετοχή σε διάφορους τομείς κατανοούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Οι ειδικοί μηχανικοί πωλήσεων είναι εδώ για να προσφέρουν συμβουλές και τεχνική υποστήριξη. Ενώ οι μηχανικοί μαςείναι έτοιμοι να παρέχουν σε βάθος γνώση των βασικών τομέων εφαρμογής. Προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιότητα στα υψηλότερα πρότυπα. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις στις πιο περίπλοκες εφαρμογές και έτσι εξοικονομούμε χρόνο και χρήμα στους πελάτες μας.

Οι Συνεργάτες Μας

Στην HYDRAULIC HELLAS, καταφέραμε και συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές. Ως αποτέλεσμα, είμαστε σε θέση να βρούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές από κορυφαίες μάρκες όπως GATES, DISCA, RASTELLI RACCORDI, STOPFLEX, CIDAT, ITALCUSCINETTI, PI.EFFE.CI, KONFIT, MAC TUBI, BENTELER, AVIN και πολλά άλλα.

Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, τον πλούτο των γνώσεων και της εμπειρίας μας στον κλάδο της υδραυλικής πίεσης.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας